Hos EW-Lofttrapper har vi mere end 54 års erfaring.
Virksomheden ejes & drives af Michael Sørensen, som i 2009 overtog virksomheden efter sin læremester Eigil Würtz.

EW-Lofttrapper er 100 % Dansk produceret kvalitet, hvor vi har focus på funktionalitet og efterfølgende nem montage. Vi producere Lofttrapper – Skunklemme & Hemsestiger. Vi har et bredt udvalg af forskellige standard løsninger, men er også altid klar til at hjælpe med en special løsning.

Det er vores mission at give vores kunder den bedste service samt en løsning der er afprøvet, og holder i mange år. Alle vores prudukter kommer selvfølgelig færdigsamlede, klar til nem montering, fra vores fabrik i Esbjerg (DK).
Derfor er EW-Lofttrapper det sikre valg når du ønsker et dansk fremstillet produkt, hvor pris og kvalitet hænger sammen.

Vi tester løbende vores produkter på Teknologisk Institut for u-værdi og tæthed. Vores Brandtestet bliver udført v/DBI Dansk Brand og sikringsteknisk Institut til produkter med Ei230 & Ei260 godkendelse. Vi er konstant igang med at produktudvikle vores produkter så de lever op til de gældende krav i bygningsreglementet.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, vi bruger kun de bedste råvare som f.eks. ovntørret limtræ som er FSC- certificeret og vores egne special fremstillede beslag, der anvendes til både lofttrapper, skunklemme og hemsestiger.

Vores medarbejdere er danske kvalitetshåndværkere, der har mange års erfaring med byggeri, så derfor skal du ikke tøve med at bestille vores produkter.

Alle vores produkter kan laves på specialmål, til hurtig levering. Har du et specielt ønske høre vi gerne fra dig.
Vores produkter kan købes på din lokale tømmerhandel. Eller på internettet hos : www.stigefabrikken.dk